A SCHELLI Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 1996-ban került megalapításra. Vállalkozásunk a kezdetektől rendelkezik haditechnikai eszköz kereskedelmi engedéllyel (száma: 3TE1200103), majd követve a törvényi változásokat, ennek megfelelően megszereztük a haditechnikai szolgáltatási engedélyt is (száma: 3H1001133).

Magyarországi viszonylatban az egyik legteljesebb tevékenységi körrel rendelkezünk.

Tevékenységi engedélyünk feljogosítja vállalkozásunkat haditechnikai eszközök és szolgáltatások kivitelére, behozatalára, transzferjére és re exportjára.

Rendelkezünk haditechnikai szolgáltatások nyújtására jogosító engedéllyel is, ezen belül a teljesség igénye nélkül: eszközök gyártására, lőszer megsemmisítésre, valamint hadi, védő ruházat nagy és kiskereskedelmére.

Vállalkozásunk 1996-tól gyárt – egyedül az országban – kényszerítő eszközöket /bilincs, gumibot, tömegoszlató hosszított gumibot, TONFA, stb /. Gyártjuk továbbá, e termékek tartóit, tokjait és más kiegészítő felszereléseket.

Megrendelőink körébe tartozik: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, ORFK, ezen belül a Készenléti Rendőrség, KR Gazdasági Igazgatóság GEK, Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, Büntetés Végrehajtás Országos Parancsnoksága, HM EI Zrt., Megyei Rendőr Főkapitányságok, Önkormányzatok és más önálló beszerzést végző szervek, szervezetek, civil biztonsági szolgálatok, katonai és rendőrségi felszereléseket árusító üzletek.

A saját gyártású termékek tervezését, szerszámainak elkészítését, és a gyártást szintén önállóan végezzük.

Tevékenységünk során termékeinkkel kapcsolatban reklamáció még nem érkezett, köszönhetően annak, hogy gyártmányinkat mindig a megrendelő elvárásainak megfelelően tervezzük, illetve gyártjuk. Termékeink nem csak tervezőasztal mellett készülnek, hanem kikérjük a felhasználói állomány véleményét és a gyártás megkezdése előtt ezeket az igényeket, véleményeket figyelembe véve kezdjük meg a gyártást.

A mintadarabok legyártását követően amennyiben lehetőségünk van rá és a felhasználó igényli, csapatpróbának vetjük alá a termékeinket, ahol az esetleges plusz elvárásoknak még megfeleltetjük az eszközt.

Mi és együttműködő partnereink szintén a legmagasabb igényeknek való megfelelést tűztük ki célul és elégítjük ki. Termékeink világszínvonalúak, melyeket használ a NATO az amerikai és európai rendőrség valamint a katasztrófavédelmi szervezetek.

Az általunk forgalmazott ruházati termékek, melyet a lengyelországi partnerünkkel gyártunk és forgalmazunk, több NATO hadseregben és rendvédelmi szerveknél is rendszeresítettek. Gyakorló ruháink, valamint azok kiegészítői a legkorszerűbb anyagokból a legjobb minőségben és a legkedvezőbb áron kerülnek a felhasználóhoz.
Forgalmazott bakancsainkat szintén használja a NATO, az amerikai különlegeses taktikai egység / SWAT/, valamint az európai hadseregek és rendőrségi bevetési egységek.

Együttműködő partnereink továbbá a: Madritsch Weapon Technology, Robodrone Industries Ltd, LACS, GARANT Sicherheitstechnik AG, Euro Security Products s.r.o, LEATHERMAN, MAG-LITE, SWAT, POLICE, Newco Safety Technologies GmbH, FOXGEAR, WARRIOR, MEHLER LAW ENFORCEMENT, HOLSTERS HPE Polska, Alpha Photonics Ltd, Vestguard UK Ltd, MKU Private Limited, ARGO, KH SECURITY, KKS PRODUCT GmbH, és a HELIKON.

Célunk a legteljesebb körű igényeknek való megfelelés, a legjobb anyag, a legkorszerűbb technológia biztosítása, a minőség felsőszinten való kielégítése, a hadihasználhatóság maximális biztosítása, a taktikai egységek, rendőrségi szervezetek tökéletes kiszolgálása.

A minőségbiztosítás érdekében rendelkezünk ISO minőségirányítási rendszerrel a haditechnikai szolgáltatások nyújtása a, haditechnikai eszközök és szolgáltatások kivitele -, behozatala, transzfer és re-exportja vonatkozásában az NQA MSZ EN ISO 9001:2009,és BS EN ISO 9001:2008 / Tanúsítvány száma: 100-3133, EA kód: 29/ szabvány alapján.

NATO normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet.
Tanúsítvány száma: AQAP 2110:2016.
Tanúsítvány sorszáma: 479-25/2018

Angol tanúsítványunk:
Tanúsítvány száma: AQAP 2110:2016.
Tanúsítvány sorszáma: 479-27/2018

Budapest, 2017.10. 15.

Schellenberger Attiláné
ügyvezető igazgató